13 jun 2011

Sortida observació estratigràfica (2 dies)


PROGRAMA (2 i 3 de juliol de 2011)

DISSABTE - 2 de juliol 2011

A les 9,15 hores, trobada de tots els cotxes a Súria per esmorzar. Continuarem el viatge i en passar pel poble d'Oliana els que ho desitgin podran comprar queviures per cuinar, per fer el dinar i el sopar.

Altra vegada en ruta, arribarem al poble d'Organyà, on visitarem l'exposició de les famoses Homilies que porten el nom d'aquest poble (les Homilies d'Organyà són el document més antic escrit en llengua catalana).

Des d'Organyà, ens desviarem per una carretera fins el nostre destí.

Després de dinar visitarem un tall estratigràfic proper.

Tornarem al poble per sopar i dormir, (la casa disposa de 15 llits, entre somiers i "plegatins" per la qual cosa ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR LLENÇOLS I COIXÍ, O BÉ SAC DE DORMIR.

DIUMENGE - 3 de juliol 2011

Els que ho desitgin, i no vulguin sortir el dissabte, poden quedar amb el diumenge, a Coll de Nargó, on contarem el nombre de persones que som a fi de poder comprar carn de xai i botifarres per fer una costellada per dinar.

Seguidament anirem a fer una observació estratoigràfica a un tall.
Al migdia tornarem a fi de preparar la costellada i dinar. Per la tarda i després de pair el dinar, tornarem cap a Barcelona i donarem per finalitzada la sortida.


Mitjà de locomoció

Cotxes particulars. Es prega als que no disposin de vehicle, ho comuniquin a fi de poder distribuir les places.

LA SORTIDA EL DISSABTE, ÉS LIMITADA A UN NOMBRE MÀXIM DE 15 PERSONES, PER LA QUAL COSA ES PREGA CONFIRMAR LA VOSTRA ASSISTÈNCIA A L'EXCURSIÓ.

Més informació: icmgp@icmgp.net

PLACES LIMITADES ALS SOCIS

No hay comentarios:

Publicar un comentario