3 jul 2011

Sortida de 2 dies a l'Alt Urgell

03.07.2011 - Avui diumenge ha tingut lloc la sortida programada de 2 dies a l'Alt Urgell. Ha estat una oportunitat fantàstica per a observar un jaciment del juràssic de la comarca del Pallars Jussà. El dia ens ha acompanyat en tot moment i hem pogut gaudir d'unes impressionats vistes del pre-pirineu.

Cap al mig dia ens hem trobat més de 15 companys de l'ICMGP on hem pogut xerrar de forma distesa sobre les formacions, les peculiaritats de la fauna observada, la seva tipologia... El company, Juan Manuel, la darrera incorporació de l'ICMGP, ens ha mostrat uns "gadgets cassolans" molt interessants que ell porta al damunt en les seves observacions. Ha estat durant l'aperitiu, un moment molt entretingut on hem pogut explicar les nostres experiències.

A l'hora de dinar com podeu veure, hem pogut gaudir de la cuina de la terra. Posteriorment, la sobretaula ha estat molt activa intercanviant punts de vista mentres fèiem el cafè.

Al final de la tarda i com és tipic de cada any, ens ha caigut un petit xàfec com a despedida de la jornada.

Si en voleu gaudir de les nostres activitats, us esperem a la propera sortida per tal compartir la nostra afició ! ! !

Més informació: icmgp@icmgp.net



 

1 comentario:

  1. Este año eramos menos, faltaban algunos que no suelen fallar como Vicente y Mariangeles de Vinaroz desde aqui les mando un beso muy fuerte para que se recupere pronto. A parte de esto fue un dia completo y gratificante, a pesar de las previsiones meteorologicas que auguraban mal tiempo, el sol nos acompaño. La carne estaba buenisima y todos disfrutamos de una agradable sobremesa recordando viejos tiempos en este mismo lugar .

    ResponderEliminar