7 sept 2011

XXVII Jornadas Sociedad Española de Paleontología


XXVII Jornadas Sociedad Española de Paleontología
Sabadell, 5-8 Octubre de 2011


Estimats amics i companys,

És un plaer convidar-vos a les “XXVII Jornadas de la Sociedad Española de Paleontología (SEP)”, que organitzarà l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) a Sabadell (Barcelona) del 5 al 8 d’octubre del 2011, dedicades a la memòria del distingit paleontòleg sabadellenc Miquel Crusafont, en motiu del centenari del seu naixement.

El tema principal de la SEP 2011 serà “Paleobiologia: nous conceptes i nous mètodes”. La Paleobiologia, branca de la Paleontologia que estudia els aspectes biològics dels organismes del passat, ha experimentat importants avenços en els últims anys, degut a l’aplicació en Paleontologia d’altres disciplines biològiques com la fisiologia, l’ecologia i la biomecànica (Anàlisi d’Elements Finits) o de la utilització de nous mètodes d’anàlisi com són la paleohistologia, els TAC i la morfometria geomètrica, entre d’altres.
L’aplicació d’aquestes eines en Paleontologia ha permès inferir paràmetres biològics dels organismes del passat com ara la seva locomoció, hàbits tròfics, fisiologia o ecologia.

Estem encantats d’anunciar que la SEP 2011 unirà per primera vegada tots els professionals d’aquest camp, compartint el seu coneixement, les seves troballes i preocupacions, i obrirà una porta a futures col·laboracions.

A més a més, durant aquestes jornades, les presentacions dedicades a altres camps de la Paleontologia seran també benvingudes. Tothom està convidat a venir i mostrar la seva feina a la comunitat paleontològica.

Per a més informació, consulteu el web del congrés
www.icp.cat/SEP2011 o bé contacteu amb el comitè organitzador a través de la següent dirección de correu electrònic: sep2011@icp.cat Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la .

D’altra banda, preguem que en feu la màxima difusió possible entre els vostres companys o membres de departament que hi puguin estar interessats.

Us esperem a tots a la SEP de Sabadell!



Comitè organitzador de les XXVII Jornades de la SEP

DATES IMPORTANTS
Inscripció anticipada: online, abans de l'1 de Juliol
Inscripció ordinària: online, abans de l'1 de Setembre
Data limit per la presentació de treballs: 1 Juliol 2011
Tercera circular: 1 Setembre 2011

PATROCINADORS


Consulta: http://www.icp.cat/index.php/ca/activitats/xxvii-jornadas-sep-2011/presentacio
Data: 07.09.2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario