4 oct 2011

2n CONCURS SOCIAL DE FOTOGRAFIA ICMGP

Aquest concurs fotogràfic te com a objectiu la divulgació de la mineralogia, gemmologia i la paleontologia mitjançant la fotografia, i a la vegada vol deixar una finestra oberta a tots els nostres socis afeccionats a la fotografia.

Participants
Només poden participar els socis numeraris de l’ICMGP.

Temes
Es classificaran en 3 apartats:

A) Minerals i gemmes: s'acceptaran les fotografies de minerals i gemmes realitzades sobre el terreny així com les realitzades en estudi utilitzant fonts lluminoses, fons i qualsevol altre procediment encaminat a millorar la presentació del mineral.

B) Fòssils: s'acceptaran les fotografies de fòssils realitzades sobre el terreny així com les realitzades en estudi utilitzant fonts lluminoses, fons i qualsevol altre procediment encaminat a millorar la presentació del fòssil.

C) Lliure: s'acceptaran les fotografies de temàtica lliure i que no correspongui a cap dels anteriors apartats.

Obres
El nombre d'obres per autor, es limita a 3 fotografies en total i no premiades, podent cada autor participar en un, dos o tres dels apartats.

Les fotografies poden presentar-se en blanc i negre, en color i no manipulades en laboratori o amb ordinador.

Poden presentar-se en paper fotogràfic en un format aproximat fins a 15 x 20 cm pels apartats A) Minerals i Gemmes i B) Fòssils. O fins a 30 x 20 per l’apartat C). No s'admetran fotografies fetes amb impressora.

La fotografia ha de venir sense cap indicació. A cada obra s’adjuntarà un sobre tancat on s’inclourà les dades personals (nom i cognoms i telèfon), apartat en què participa (a, b, o c) i el títol de la foto.

Les fotografies hauran d’estar muntades en suport rígid de 40 x 50 d’un màxim de 2 mm de gruix. No s’acceptaran emmarcades amb vidres ni similars.

Terminis
Admissió d’obres fins el dia 13 de novembre de 2011. Un lliurament posterior a aquesta data no serà admesa a concurs.

La tramesa s’ha de fer lliure de despeses per correus a l’Institut Català de Mineralogia, Gemmologia i Paleontologia, apartat de correus 757 – 08080 Barcelona. O bé portant-la al local de reunions del Centre Garcilaso (Juan de Garay, 116-118 de Barcelona – els divendres de 19’30 a 21’30-), lliurant personalment al Sr Joan Antoni Vela (676-132.529). O també, a l’estand de l’entitat durant la Fira Expominer.

Premis
S'estableixen dos premis amb trofeu per cada apartat, que es lliuraran en la tradicional festa social del caga tió (mitjans de desembre). Si és possible es projectaran les fotografies en el lliurament de trofeus i no es descarta la seva publicació en revista.

Jurat
Es constituirà per un nombre imparell de persones amb àmplia experiència en fotografia. Es redactarà un acta amb la concessió del premi i les signatures i noms del jurat. El seu veredicte serà inapel·lable.

Es pot declarat desert el premi si no es supera el mínim de 3 participants per cada apartat.

Observacions
L'autor es reserva tots els drets sobre la seva fotografia si bé autoritza a l’ICMGP a la seva publicació i/o difusió en programes, cartells, etc.

Les fotografies seran retornades als participants reservant-se l’ICMGP el dret a fer una còpia en suport magnètic.

La participació al concurs suposa l’acceptació i el compliment d’aquetes bases.

Els casos no previstos en aquestes bases seran resolts per la Comissió Organitzadora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario